Bent u opzoek naar een buffet voor een speciale gelegenheid, feest of evenement? Beerkens Catering zorgt door ambachtelijke bereiding voor de beste buffetten. Onze buffetten staan bekend om de hoge kwaliteit door het gebruik van uitsluitend verse producten. Wij doen tevens voor u de afwas!
Ook met speciale wensen kan rekening gehouden worden. Of het nu vegetarisch of een andere dieetwens betreft, wij zorgen ervoor.
Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.
Bestellen van onderstaande buffet is mogelijk vanaf 8 personen.
Vleessalade
Gevuld ei
Asperges ingerold met ham
Wrap gevuld met kruidenkaas en rauwkost
Ham met meloen en vleeswaren
Gemengde rauwkost
Fruitsalade
Knoflooksaus
Cocktailsaus
Stokbrood
Kruidenboter
Zalmsalade
Gevuld ei
Pannenkoekje gevuld met krab salade
Huisgerookte zalm
Gerookte makreelfilet
Noorse garnalen
Mosselen
Gemengde rauwkost
Fruitsalade
Knoflooksaus
Cocktailsaus
Stokbrood
Kruidenboter
Keuze 1: Kies 1 gerecht uit vleesgerechten Nr. 1
Nasi of drie kleuren rijst
Keuze 2: Kies 1 gerecht uit vlees/vis gerechten Nr. 2
Drie kleuren rijst
Pasta salade
Keuze 3: Kies 2 gerechten uit vleesgerechten Nr. 1
Drie kleuren rijst
Keuze 4: Kies 1 gerecht uit vleesgerechten Nr. 1
Kies 1 gerecht uit vlees/vis gerechten Nr. 2
Drie kleuren rijst
Keuze 5: Kies 2 gerechten uit vlees/vis gerechten Nr. 1 of 2
Drie kleuren rijst
Gebakken aardappelen
Groentemix
Keuze 6: Warme groente naar keuze, meerprijs
(zie diner in buffetvorm)
Keuze 7: Rijst vervangen door gebakken aardappelen/gratin meerprijs
€ 17,00 p.p.
€ 18,00 p.p.
€ 19,50 p.p.
€ 20,50 p.p.
€ 21,50 p.p.
€ 1,50 p.p.
€ 1,50 p.p.
Vleesgerechten Nr. 1: |
Kippenragout Runderragout Beenhamschijven met een honing-mosterdsaus Kipsaté Varkenssaté Varkensrollade met champignonroomsaus Boeuf Bourguignon Kipblokjes met vruchten in zoetzuresaus Babi pangang Goulash Gehaktballetjes met satésaus Gehaktballetjes met tomatensaus Kiptournedos met een zachte tomaten pesto |
Vlees/vis gerechten Nr. 2: |
Gebakken kipfilet met spek en ui in kruidensaus Mini schnitzels met ui en spek Runderlapjes gegaard in eigen jus Varkenshaas met champignonsaus Kalfsstoofpotje met bospaddestoelen Gamba`s met roerbak groente en tomaten/chilisaus Vispanache van diverse vissoorten in kruidensaus Zalmfilet met pasta en witte wijnsaus Quiche van zalm en spinazie |